Bringing Health Products till Kanada för personligt bruk (GUI … Uttalanden

Bringing Health Products till Kanada för personligt bruk (GUI … Uttalanden

InnehållsförteckningFå hur man får en receptbelagd påfyllning utan läkare? – K hälsa att arbetaEn opartisk bild av kan jag ta min medicin utomlands? – Nhs

I en nödsituation kan du anta att du inte har tillräckligt med tid för att få en medicinsk professionell beställning innan du erbjuder livräddande medicinering till en sjukhuspatient. Detta är inte tillräcklig anledning att erbjuda medicinen, eftersom du genom att göra det kan gå utanför omfattningen av dina medicinska fördelar.

Om det är möjligt, få en beställning. Om du tillhandahåller nödsituationer som en individ utöver ditt anställningsområde, använder ett annat krav ett annat krav. Enligt Joanne Sheehan, JD, registrerad sjuksköterska, BSN, en advokat med Friedman, Newman, Levy, Sheehan samt Carolan i Fairfield, CT, har varje stat god samaritansk lagstiftning som skyddar läkare från ansvar om de levererar akutvård i god tro.

Dessa lagar har särskilda “grå” platser och varierar också lite från stat till stat. Det är upp till dig att bekanta dig med och också förstå dessa förordningar i din stat. Många anläggningar har faktiskt tillämpat stående order eller teknikförfaranden som registrerade sjuksköterskor kan använda sig för att erbjuda läkemedel till människor utan en rak läkares beställning.

Sullivan, JD, registrerad sjuksköterska, ordförande för Quality Control Associates, Inc., Ett konsultföretag för kliniskt ansvar i Fairfield, CT. Så länge du följer de standarder som fastställts i den stående ordningen för att tillhandahålla en viss behandling, följa ordningen och dokumentera dina aktiviteter, borde du säkras från ansvar.

Fascination för hur man blir av med läkemedel – Kaiser Permanente

På liknande sätt innebär en PRN -beställning för en nitroglycerinplåster i grafen för en person med hjärtproblem en registrerad sjuksköterska kan ge medicinen utan att kränka hennes gränser. Även om dessa typer av beställningar finns i ditt centrum, se till att åtgärderna faller inom din räckvidd såväl som lagarna i ditt tillstånd.

Om ditt centrum utför en ständig order eller förväntar sig att vårdpersonalen följer en PRN -order som tvister om statlig eller statlig lagstiftning eller din lag om sjuksköterska, uppmärksammas du av ta en titt på sidan här din riskchef eller administratör så snart som. Anläggningsprotokoll ersätter inte förordningen.

Så snart du ger professionell vägledning skapar du ändå en skyldighet att behandla. Du utvecklar en skyldighet att hantera om du accepterar betalning för den vård du levererar, sa Sheehan. När du faktiskt har utvecklat det förhållandet mellan sjuksköterska och patient har du en skyldighet att göra en sjuksköterskanalys och förvärva din klients historia.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شما میتوانید از برچسب ها و ویژگی های HTML هم استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code

بالا