Vähän tunnettuja kysymyksiä tuotemerkin vs. Yleiset lääkkeet: mikä on parempi?.

Vähän tunnettuja kysymyksiä tuotemerkin vs. Yleiset lääkkeet: mikä on parempi?.

SisällysluetteloJotkut ovat yleisiä lääkkeitä yhtä turvallisia ja tehokkaita kuin tuotemerkki?Valtuutetut geneerit vs. Merkkien geneeriset tuotteet: näkökulma – totuudet

Geneeriset lääkkeet halvemmat vaihtoehdot tuotemerkkilääkkeille ovat suositeltavaa laitetta farmaseuttisten menojen tukahduttamiseksi. Koska ne alensivat maksajille (samoin kuin Medicaren, veronmaksajien) kustannuksia, asiakkaat yleensä käsittelevät näiden tuotteiden alhaisempaa kustannusten jakamista. Mutta näin ei aina ole Medicare -edunsaajia, joilla on komponentti D avohoidon suojaus.

Yksi syy on se, että tuotemerkkilääkkeitä käyttävät Medicare-potilaat nauttivat kustannusten vähentämisestä, että geneeristen lääkkeiden käyttäjät eivät ole valmistajan hinnanalennusta, joka lasketaan heidän ulkopuolisiin menoihinsa. Edullinen hoitolaki otetaan huomioon, hintaleikkaus tarkoittaa, että vastaanottajat, jotka käyttävät korkeamman kustannuksen tunnettuja lääkkeitä.

Tämä suoja ei laajene geneerisiin lääkkeisiin. 869–1072 dollarin joukko erikoislääkkeitä koskevia ylimääräisiä maksuja verrattuna tuotemerkkien lääkkeisiin. Vuoden 2019 keskimääräiset hinnat tavallisten tai biosimulaaristen lääkkeiden tavanomaisten reseptien suhteen olivat jatkuvasti alhaisemmat kuin tuotemerkkilääkkeiden hinnat.

1 prosenttia, välillä 8. 6 prosenttia – 94 prosenttia. Erityisten geneeristen lääkkeiden ylimääräiset maksut tuotemerkkilääkkeistä vaihtelivat 869 dollarista 1 072 dollariin vuonna 2019. Ennen BBA: ta, biosimulaarit vaativat korkeampia vuotuisia kuluttavia menoja suhteessa tuotemerkkilääkkeisiin. BBA: n täytäntöönpanon jälkeen biosimulaarien sijoittaminen vähentyi. Geneeristen lääkkeiden ulkopuoliset menot kasvavat kuitenkin perheenjäsenen tuotemerkkien lääkkeisiin johtuen siitä, että tuottajan alennushinnat ovat parantuneet 50 prosentista 70 prosenttiin.

Puolueellinen näkymä geneeristen lääkkeiden valmistuksesta: mahdollisuudet ja esteet

Vähentämällä asiakkaiden ulkopuolisia sijoituksia biologisesti samankaltaisiin, paitsi yleisiä lääkkeitä ja nostamalla tuotemerkkituotteiden diskonttokorkoja, BBA jatkoi lääkäreille ja asiakkaille tarkoitettuja motivaatioita mennä korkeampien tuotemerkkien lääkkeiden kanssa, tutkimuksen kirjoittajat osavaltiot. Tämä lisää useita ongelmia. Motivaatiot tuotemerkkituotteiden hyödyntämiseen saattavat vähentää geneeristen lääkkeiden markkinoiden osuutta ja jopa estää valmistajia perustamasta enemmän niitä.

Ongelman ratkaisemiseksi kirjoittajat ehdottavat,. Valmistajan alennukset voivat luoda vääristyneen kannustimen Medicare-vastaanottajille valita korkeamman tason tuotemerkkien lääkkeet pikemminkin niiden geneeristen vastineiden kanssa. Poliittiset päättäjät voisivat Lue lisää täältä miettiä komponentti -D -edun mukauttamista varmistaakseen, että yleistä huumeiden väärinkäyttöä ei rangaista.

Yleiset reseptilääkkeet ovat tyypillisesti paljon halvempia kuin tuotemerkkiekvivalentit, jolloin jotkut ihmiset ihmettelevät, toimivatko ne. Tämä lyhyt artikkeli tarjoaa sinulle lyhyen arvostelun, joka auttaa sinua ymmärtämään samankaltaisuuksia ja myös eroja.

Siitä huolimatta sinun ei pitäisi koskaan ottaa minkäänlaista reseptilääkettä, kumpikaan ei korvaa toisiaan, kuulematta lääkäriäsi. U: n mukaan.S. Food and Medicine Administration (FDA), tuotemerkkilääketiede on minkä tahansa tyyppinen lääketiede “markkinoida omistusoikeuden, tavaramerkin suojattu nimi.”Yleinen lääkitys on lääkitys, joka merkitsee tuotemerkkilääkettä” annostus, turvallisuus, sitkeys, tarkalleen miten se otetaan, laatu, suorituskyky ja tarkoitettu käyttö.”Toisin sanoen” yleinen “ja” tuotemerkki “-merkinnät liittyvät ensisijaisesti siihen, miten lääkettä tarjotaan kuluttajille, ei erottelut aktiivisissa aineosissa, käytössä tai miten se toimii asiakkaan kanssa.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شما میتوانید از برچسب ها و ویژگی های HTML هم استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code

بالا